Dorpshuisfamilie

Dorpshuis

Revuegroep Stampersgat

Revuegroep Stampersgat

Om Revuegroep Stampersgat te beschrijven kom je al snel bij een de volgende woorden afwisseling, verrassing en snelheid terecht. Een revue kenmerkt zich namelijk door korte afwisselende sketches, zang en dans. Revuegroep Stampersgat heeft al ruim 40 jaar ervaring met het maken  deze schitterende shows. 

Carnavalsvereniging de Meekrap

Carnavalsvereniging de Meekrap

De Meekrap is de carnavalsstichting van het Meekrapdurp. Buiten de carnavalstijd is het dorp beter bekend als Stampersgat. C.V. de Meekrap bestaat sinds 1952 en zorgt er ieder jaar voor dat er weer een leutig carnavalsfeest op het dorp gevierd kan worden.

Stichting Groenhuijsen

Stichting Groenhuijsen

https://www.groenhuysen.nl/

Het steunpunt Stampersgat biedt een ruim aanbod van activiteiten in een veilige en huiselijke omgeving. Het activiteitenaanbod is zeer gevarieerd en wordt bepaald aan de hand van de wensen en mogelijkheden van de bezoekers.

KBO

KBO

De KBO is een zeer actieve vereniging voor 50 plussers, waar leden elkaar ontmoeten, activiteiten organiseren en lokaal de belangen van senioren behartigen. In Stampersgat worden er diverse activiteiten georganiseerd.

Basisschool de Steiger

Basisschool de Steiger

https://www.bsdesteiger.nl/

Bewegen is de basis van alles wat een kind gaat leren. Op De Steiger is dit het uitgangspunt van het onderwijs. In het logo van de school staat dan ook: “Leren brengt ons in beweging”. 

Stampersgat Sportief

Stampersgat Sportief

Een wandel- en loopfestijn met diverse onderdelen waar het gehele gezin aan mee kan doen. Een vijf-koppig comité Team Stampersgat tekent voor de organisatie van dit sportieve evenement.

St. Cecillia

St. Cecillia

http://www.ceciliastampersgat.nl/

De harmonie is opgericht in 1905. Naast de volwassen leden heeft de harmonie ook enthousiaste jeugdleden die spelen in het jeugdorkest. Op maandagavonden wordt er gerepeteerd in het dorpshuis en ook de concerten vinden hier meestal plaats.

Vox Populi

Vox Populi

https://sites.google.com/site/vpstampersgat/

Vox Populi is gevestigd in Stampersgat maar de leden komen ook uit de omringende plaatsen. Op veel plaatsen in de regio is Vox Populi inmiddels bekend,  verzorgde talloze  concerten, vaak met verschillende solisten en
ensembles en haalde vele malen de krant.

Les Fleur

Les Fleur

Majorette vereniging Les Fleurs heeft 3 wedstrijdteams en enkele solisten.
Ook heeft Les Fleur een leerling groepje. Les Fleur heeft al vele Brabantse, Nederlandse en Benelux titels op haar naam staan. 

Heemkunde kring Parel aan den Welen

Heemkunde kring Parel aan den Welen

De Heemkunde kring Parel aan den Welen heeft een vaste plek in het dorpshuis. In de Heemkamer. 

Gymvereniging Stampersgat

Gymvereniging Stampersgat

Gymvereniging Stampersgat

Gymvereniging Antonissen OG

Gymvereniging Antonissen OG

Gymvereniging Antonissen

Samenstichting Stampersgat

Samenstichting Stampersgat

Samenstichting Stampersgat zet zich sinds de oprichting op 14 mei 1980 in voor de leefbaarheid van het dorp Stampersgat. De vrijwilligers van de Samenstichting komen voor overleg altijd bij elkaar in het dorpshuis.

Zorgcentrum

Aarts Diëtistenpraktijk

Aarts Diëtistenpraktijk

http://www.aartsdietisten.nl/

Aarts Diëtistenpraktijk is gevestigd in Stampersgat, maar er komen ook veel mensen uit nabijgelegen dorpen, zoals Dinteloord, Oud-Gastel, Oudenbosch, Fijnaart, Heijningen, Oude molen, Willemstad, Helwijk, Standdaarbuiten, Kruisland, Steenbergen e.d. 

Om een afspraak te maken belt u naar Aarts diëtistenpraktijk: 06 48785854 of stuur een bericht naar info@aartsdietisten.nl

Diagnovum

Diagnovum

https://diagnovum.nl/

Prikpost Stampersgat. U bent van harte welkom op de prikpost en hoeft daarvoor geen afspraak te maken. Bij een bezoek aan Diagnovum voor bloedafname heeft u legitimatie nodig.

Kijk voor de actuele openingstijden op de website.

Fit Chris

Fit Chris

http://www.fitchris.nl/

Op een gezonde en verantwoorde wijze weer lekker in je vel zitten door goede voeding zonder een dieet. Werken aan een gezonde nieuwe levensstijl. Lekker in je vel zitten door gezonde voeding en voldoende beweging. Ook mogelijk om alleen te bewegen; klein fitness, bodyfit en bootcamp.

Huisartsenmaatschap Nieuw Gastel

Huisartsenmaatschap Nieuw Gastel

https://nieuwgastel.uwartsonline.nl/

Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet.

U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer.

Stichting Groenhuysen

Stichting Groenhuysen

https://www.groenhuysen.nl

Bij Groenhuysen zetten we ons in voor overwegend ouderen in de regio Roosendaal. We bieden hen mogelijkheden om op eigen wijze het allerbeste uit hun dag te kunnen halen. Dat doen we met een brede dienstverlening. In n Stampersgat is er een hele actieve Steunpunt groep. 

Stichting SHL Groep

Stichting SHL Groep

https://www.star-shl.nl/patient/

Iedereen die bij ons komt, heeft vragen over gezondheid. Vragen die wij beantwoorden met betrouwbare medische diagnostiek. Achter elke diagnose schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom geloven wij dat elke vraag onze speciale aandacht verdient voor een helder en betrouwbaar antwoord.

Stichting Wooninitiatief 't Stampershuis

Stichting Wooninitiatief 't Stampershuis

http://www.stampershuis.nl/

Stichting Stampershuis wil een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking, al dan niet in combinatie met gedragsproblemen, autisme of/en lichamelijke handicap of met een symptomatologie die vergelijkbaar is met deze doelgroep en die daarom baat hebben bij ons brede, maatschappelijk geïntegreerde en individueel gerichte zorgaanbod (o.a. wonen, logeren, zinvolle dagbesteding).

Van Zuilichem

Van Zuilichem

https://www.vanzuilichemzorg.nl/

Gespecialiseerde fysiotherapie bestaat uit een team waarbij alle specialisaties binnen de fysiotherapie vertegenwoordigd worden. U mag rekenen op persoonlijke aandacht, deskundigheid en kwalitatief hoogwaardige behandelingen van uw therapeut met als einddoel uw toekomstige problemen te voorkomen (preventie) en bestaande klachten op te lossen (curatie). Dit alles in een omgeving waarbij iedereen zich thuis en veilig voelt.